lørdag 30. august 2008

kollektiv.

når vi bestemt oss fårr å flytt te spania, drømt mæ å fredrik om å bo i en liten koselig leilighet,bare mæ å han. men i studentbyen valladolid finnes nesten bare små, stappfulle, skitne, gamle kollektiv...ikke heelt det vi hadd tænkt oss. men, det va no bare å goo with the floow, så no har vi, som resten av studentan, havna i et kollektiv. det er derimot trivelig, ganske nytt og REINT. vi mått omstille jærnen en smule,men no e vi riktig så fornøyd med boligvalget. det e uvisst kæm vi ska dele leiligheten med, men ei spansk jente bor her fra før av, nadia. hu kjæm hit på søndag. så enn så lenge er det bare mæ å fredrik i vår lille koselige leilihet.akkurat som vi hadd drømt om.

4 kommentarer:

naomi sa...

så fint:)
d positive e at du får ei spansk vænninne på kjøpe!! æ sa jo motgang gir gevinst;D va cool! har no meld mæ inn i et trenings senter i dag, føle mæ tynner allerede, sjøl om æ ikke har træna enno, oh je. går no rundt i gensern æ fikk av dæm, d va no kosligh

naomi gir dæ en klæm

dette er ikke en blogg. sa...

har du fått genser av mæ?
ja, æ får minst 3 venna!det e jo ikke værst!

Emilie sa...

Haallooo Sara! Gjett kæm som læs bloggen diin. Æ kom plutselig på no, at æ sku jo bynn å læs bloggen din, å d ska æ fortsett me å:D
høres no koselig ut da, da bli dokk jo enda ber i spansk når dokk bor me ei spansk ei!
når bynne skolen da?
suss

dette er ikke en blogg. sa...

emilie,dette va jammenmæ en overraskelse!! en hyggeligsådan.
ska bynn på språkkurs på mandag, å skole 29 september.viss vi får overtalt dæm på fakultetet å ta oss under sine vinger that is.
såå..vi får sjå kos det lir. har no tak over hodet! å en så lenge er det trivelig. blir bare spennende når dæm andre som bor her kjæm.. håpe dæm itj stinke.