fredag 28. november 2008

teachers-pet. del 2

ja, no kjæm det utrolinåkk enda et innlegg om en av mine historielærera, en gammel dresskledd professor som ikke har store pedagigiske evner, men som æ har skreve før, synns det e veldi koseli me utvekslingsstudenta. i dag skull æ bare stikk innom kontore hannes å levere inn hjemmeeksamen. men det tok jammenmæ ikke mang minuttan før han va i gang me hele livshistoria si "æ har itj sagt det te nånn andre i klassen, men æ fikk kreft fårr 3 år siden å æ operert ut hele magesekken min". må si æ vart litt paff, æ hadd abselutt ikke forventa å få sånne fortroligeopplysniga så tili på mårran. å videre fikk æ all info om koss han fant det ut, korr kreften låg, å spisevaner no som han va frisk men uten magesekk. han har nemmeli kjøleskap på kontoret. han snakka om kreften i sikkert en halvtime, åsså snakka ha om ei bok han hadd skrevve, ei diiiger ei på sikkert 3 kg. han nævnt det bare i en forbisetnig, men æ skjønt jo at han va veldi stolt av den, så han vart veldi gla når æ spurt litt om den. faktisk så fornøyd at han sa at han skulla gi mæ et eget signert eksemplar når æ reise heim te norge.haha. å da snakke vi diger bok altså, den e sikkert svindyr å kjøp!å dritkjedeli å les. åsså når æ skull te å gå så si han "næmmen æ burda jo ha invitert dæ på nåkka når du va her, æ har jo tross alt kjøleskap. det e jo litt tili me vin da, å champanje, men juice har æ, har du lyst på en juice?" haha. han e egentli ganske formell sånn som all foreleseran her, men samtidi veldi triveli. å litt ekstra ga i mæ.
...bortsætt fra å vær bestis me min gamle lærer har æ (endeli, halleluja!) fått tak i håndballtrenern fårr universitetslaget, så no ska æ etterhvert få på mæ håndballskoan! glede mæ veldi. åsså har æ laga, nei ikke fårikål men svinikål! nadia hadd næmmeli bursdag 28nov, så i dag etter klokka 12 på natta va vi klar me ballonger,lys å svinikål...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du Sara, du Sara!
men det e jo ingen dum ide å hold sæ inne med lærern da;)
Glede må te å få oppskrifta , -eller aller helst smake på! -svin-i-kål:) Lykke te med håndballn!
God helg te dåkk:)
klæm mamma

dette er ikke en blogg. sa...

du, det e ikke mæ som smiske altså!
æ ska bare lever en oppgave å gå, men så hadd tydelivis han et behov fårr å snakk me nånn om kreftn sin, åsså veit han at æ e en dum utvekslingsstudent såm ikke kjæm te å fårtæl det te nån andre i klassen, rett å slett fordi æ ikke kjenne nånn i klassen (haha).
åsså dreiv han å sa at det va derfor han nån gang va litt sliten i timan. siden dæm e klokka 7 på kvelden.
..han følt sikkert fårr å forklar sæ siden han sjer at hele klassen sitt å gjespe i timan?