fredag 26. september 2008

vær.

til min søte venn ina som synns æ skriv for lite om været:
været i valladolid e kaldt og varmt på en gang. på mårran og på kvelden e det ganske kaldt, kanskje rundt 12 grader. men på dagen viss det e sol, kan det vær 20 grader.men ikke solsævær læll. når vi kom i slutten av august va det deilige 30 grader på dagen, men dessverre vart det høst etter et par uka, å no e det skjerf å jakkevær... ellers så har æ oppdaga at det å trene på treningsstudio ikke e så vanlig tydeligvis. æ spurt nån jenta om dæm villa bli me å mell sæ inn, men dæm va ikke særlig gira gitt.va bare bodybuildera som gikk på treningsstudio i belgia. eller dama me silikonpuppa som hoppe rundt i små toppa i aerobicsala me glassvegga,sånn at all kan sjå dæm..

5 kommentarer:

Anonym sa...

sjå der ja!
artig!
her e det å vottevær, i dag har æ solgt 110 fingervotta, jepp, æ like mersalg. Vil du ha? håpe du har det bra! pynta mæ med dobban som æ fikk av dæ i dag!

dette er ikke en blogg. sa...

åå.så bra du likt dæm:) hehe.
vottevær?? korr mang grader?

naomi sa...

vil motbevis d at d bare e silikonpuppa som hoppe bak glassvægga i en aerobicsal! på stjørdal e ingen, null, zero, nada fake! vi ekte å frodie kvinnjfolk:) sammen e vi rå!!

dette er ikke en blogg. sa...

haha..kom,kom å fårtæll anti-treningsfolket her at det e lov å rør på sæ uten silikonpuppa å minihund!!

naomi sa...

ja, kanskje i desember?