torsdag 11. september 2008

tivoli å tapas.

i går kveld dro vi en liten gjeng med buss te et omeråde litt utenfor byen. der va det satt opp masse telt med mat fra hver region og en scene med musikk og dans fra hver region. vi starta matorigien med cataluña som har deilig,deilig spekeskinke å poteter i allioli. og dæm beste å største rekan æ har sjett i hele mitt liv! ååå. sinnsykt godt. vi gikk elegant forbi galicia, der det va masse blekksprut og blåskjell. vi spist mystisk kjøttblanding, potet og gulrot blanding, det va så mang telt vi skulla ha vært i,men vi klart itj å spis mer! det her va virkelig tapas på sitt beste, med masse folk, bittesmå vinglass og små tønna der vi sto rundt å gømla i oss maten. så rusla vi videre te tivolie me masse folk, karusella å fyrverkeri! spist sukkerspinn og tok karsella. det va jammen en triveli aften. å det va itj en enste turist så langt øyet kunne se... sånn e valladolid. pura cultura.


5 kommentarer:

Signymu sa...

Heia:)
Nu sitt vi her og les på bloggen din Johannes, Stine, mormor, morfar, farfar, pappa og æ. Så trivelig å sjå og lesa om livet dåkkers i Valladolid:)
og så feire vi Johannes!
Masse klæmma fra oss all, mams

Signymu sa...

Du, vi har prøvd å send dæ mld med bilda. Kom ikke igjennom:( men slå på norskemoben så e det kanskje nåkka der!Klæm igjæn:)

dette er ikke en blogg. sa...

hei mams,paps,mormor,morfar,stine å johannes!
har fått massevis av mms bilda på den norske mobilen! av pappa på nykjøkkene og av middag på nytt stuegulv. årntli fint har det blitt!!
send bilda på mail neste gang,litt billiar:)
arti me kommentar på bloggen da gitt!!

Anonym sa...

haha Sara, ej ler av bartebilde!! Som om ej skulle foreslått de sjøl! :)

dette er ikke en blogg. sa...

haha