torsdag 23. oktober 2008

positiv.

no har æ rydda romme å tent på mine nye kubbelys og plassert ut plantan som mamma å pappa kjøpt når dæm va her.riktig så koseli har det blitt! også har æ skreve oppmuntrende lappa te mæ sjøl å hengt dæm opp over skrivepulten å laga en oversikt over tema for forelesningan for neste uke. no blir det strengt tatt bare gjetting fordi æ har stort sett itj peiling på koss tema vi har snakka om dæm 3 siste ukan. men... æ prøve no. tenke positivt,positivt,positivt. æ har ikke fysisk åpna ei bok. men det e klart æ ska gjør det no som æ har fått en så triveli å lærelystenatmosfære å les i! selvfølgeli ska æ les. forresten, på søndag når mamma å pappa va her va vi på kjøpesenter i madrid å der hadd dæm en stor innendørs skibakke! det synns æ e ganske utroli at går ann. arti,arti.å i gårkveld va vi ut å spist tapas å drakk gratis øl fordi robi har bynnt å jobba som bartender. men her å no sitt æ på rommet me levende lys og oppmuntrende lappa rundt mæ. alt e klappet å klart for en positiv og kunnskapssulten student som meg selv! i dag starta æ mentalt,imårra fysisk! imårra ska æ bli en flink student på årntli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

åh, den lappen virka tilogmed helt hit t norge! all hadd skulla hatt en sånn en. postitivpositiv dag håpe æ det her blir, så håpe æ du får lest litt søta!

dette er ikke en blogg. sa...

det va en positiv kommentar på et positivt innlegg på en slik positiv dag som i dag! æ har fått lest et par tima på lesesalen. ikveld blir det lesing på mitt positive rom.hepphepp